Kora: 7 belanjaka (belanaca) miksati sa 7 kašika šećera da se dobije čvrst sneg, dodati 7 žumanjaka (žumanaca), 4 kašike samlevenih oraha, 3 kašike prezle i 1 prašak za pecivo. Kada se dobije homogena smesa, razliti u kalup i peći u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Na ohladjen biskvit iscediti 1 narandžu.
Fil: Mutiti jedan margarin (250 g) sa 7 kašika šećera , 7 žumanjaka (žumanaca), 250 g čokolade, 200 g samlevenih oraha, a zatim i se 300 g mlevene plazme potopljene u 200 ml soka od narandže. Sve se izmeša i nariba se kora od jedne narandže.
šam (šaum): 7 belanjaka (belanaca) miksati na pari sa 14 kašika šećera, i kad je izmiksano isprži se 4 kašike šećera i doda u šam. Prave se pusle kojima se dekoriše torta.