Priprema: Umutiti dobro 5 belanaca sa 5 kašika šećera i mutiti dok se šećer ne rastopi. Dodati puding od čokolade i promešati kašikom. Sipati smesu u pleh obložen papirom za pečenje i peći koru na 190 stepeni oko 15 minuta. Napraviti 3 takve kore.
Odvojiti malo mleka. Ostatak staviti da se kuva zajedno sa šećerom. Pomešati odvojeno mleko sa pudinzima od vanile i žumancima. Dobro sjediniti masu da ne bude grudvica. Sipati u ključalo mleko i mešati do željene gustine. Ohladjen krem pomešati sa razradjenim margarinom.
Istopiti čokoladu na tihoj vatri. Procediti ananas. Sačuvati sok. Odvojiti ananas iz cediljke i staviti u činiju. Preliti otopljenom čokoladom i promešati da se ananas obuče u čokoladu.
Filovati: kora - žuti fil - ananas u čokoladi i tako dok se ne utroši sav pripremljeni materijal. Umutiti šlag sa sokom od ananasa i premazati tortu i po želji ukrasiti.