1. Kora: Umutite penasto belanca, dodajte šećer i mutite dok se ne istopi. Dodajte sirće i kratko mutite, sipajte brašno i varjačom lagano sjedinite masu. Sipajte u pleh obložen papirom za pečenje i sušite u zagrejanoj rerni na 120 stepeni 1 sat. Kada koru ispečete i ohladite premažite je otopljenom čokoladom i margarinom.
2. Fil 1: U šerpu sipajte 8 dl mleka sa sećerom i stavite da provri. U preostalih 2 dl mleka razmutite žumanca sa pudingom od vanile i gustinom. Sipajte u provrelo mleko i kuvajte dok se ne zgusne. Ostavite da se dobro ohladi. Ohladjen fil dodajite u umućen margarin i postepeno mutite dok se ne sjedini.
3. Fil 2: Jagode stavite u šerpu sa šećerom i 1dl soka od jagode, ostavite da se kratko kuvaju oko 5 minuta. U preostalom soku razmutiti puding od jagode. Kada jagode odmekane sipajte razmućen puding i kuvajte dok se ne zgusne. Ostavite da se dobro ohladi.
4. Umutiti 2,5dl slatke pavlake i dodajite postepeno u ohladjen fil od jagoda, miksajući dok se masa ne sjedini. Koru premažite žutim filom, zatim filom od jagoda i okolo ukrasite sa umućenom preostalom slatkom pavlakom.