Prvo pripremimo dva pudinga (ukuvamo) i od rastopljene čokolade pripremimo ukrase za dekoraciju završene torte. Pravljenje testa: U dublju posudu odvojimo žumanca i belanca. Prvo umutimo belanca a zatim u posebnoj posudi žumanca sa 10 kašika šećera i dok mutimo dodajemo 5 kašika vruce vode. Zatim dodajemo prašak za pecivo i brašno. U umućenu masu dodajemo umućena belanca i sve to promešamo obavezno varjačom. U namašćenu posudu razlijemo tako dobijenu masu i stavimo da se peče. Okrugli oblik nije obavezan. U dublju posudu stavimo margarin i 100 g šećera i mutimo dok se šećer ne istopi. Zatim u istu posudu dodajemo pavlaku i puding i nastavimo da mešamo dok se masa ne sjedini. U tu masu dodajemo i jedan umućeni šlag i promešamo varjačom. Presečemo testo na pola i filujemo. Donju polovinu testa premažemo sa ½ fila, a na njega redjamo Jafa keks prethodno namočen u šerbetu. Zatim preko keksa premažemo ostatak fila. Kad smo premazali ceo fil poklopimo sa drugom polovinom testa i odgore stavljamo umućen šlag i ukrase po želji. (Na primer rastopljena čokolada u razne modle na zamašćenom papiru itd. sve po želji).