Umutiti u činiji margarin, med i vanil-šećer. Dodati kornfleks, promešati i rasporediti masu u pripremljen kalup. Ispeći koru u zagrejanoj rerni na 220*C, 15 minuta i ostaviti da se prohladi. Skuvati u mleku razmućen puding zajedno sa šećerom. Dodati 150 g crne čokolade i kuvati dok se čokolada ne rastopi. Puding ohladiti i preliti preko kore. Umutiti pavlaku u čvrst šlag, ukrasiti pitu i narendati preostalu čokoladu. Pitu dobro ohladiti i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 397 mg
Masti - 19 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 67 g
Ugljeni hidrati (%) - 59 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 75 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 198.5 mg
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 18.5 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 2.5 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 33.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 29.5 %
Vlakna - 1 g