Rernu zagrejati na 180 stepeni. Belanca ulupati u čvrst sneg, zajedno sa prstohvatom soli. Žumanca penasto umutiti sa šećerom. Dodati gustin, prašak za pecivo i kakao i dobro umutiti. Zatim dodati otopljeni i prohlađeni puter, aromu lešnika i mlevene lešnike. Lagano umešati sneg od belanaca. Smesu sipati u namašćen pleh i peći 30-35 minuta. Ohlađenu koru preseći na dva dela. Od 800 ml mleka oduzeti 6-7 kašika. U ostatak mleka umešati lešnike,a romu lešnika i beli deo eurokrema. Staviti da se kuva na laganoj vatri uz povremeno mešanje. Gustin i šećer pomešati sa 6-7 kašika mleka. Kad mleko provri, dodati gustin i kuvati par minuta, uz neprestano mešanje, dok se ne dobije gust fil. Ostaviti da se ohladi. Umućenu pavlaku za šlag sjediniti sa ohlađenim filom i umutiti mikserom. Nafilovati tortu i, po želji, ukrasiti voćem.