Umutiti 8 belanaca sa 200 g šećera, dodati 200 g mlevenih oraha. Smesu sipati u pleh koji smo obložili papirom za pečenje i ispeći koru na 180*C. Postupak ponoviti još jednom tako da se dobiju dve identične kore. Umutiti margarin, dodati šećer u prahu i žumance ili umutiti margarin pa dodati žumanca skuvane na pari i prohladjena. U pola litre mleka skuvati puding od čokolade, skloniti sa vatre, dodati čokoladu i ostaviti da se hladi uz povremeno mešanje. Kada se puding ohladi, dodati polovinu umućenog margarina sa žumancima, mlevenu čoko plazmu i lepo sjediniti kako bi se dobila baršunasta smesa. U pola litre mleka skuvati puding od lešnika, skloniti sa vatre, ohladiti pa dodati drugu polovinu umućenog margarina i mlevenih lešnika i dobro sjediniti. Tortu filovati na sledeći način: kora/prvi fil/kora/drugi fil...ukrasiti po želji šlag kremom, čokoladom ili slatkom pavlakom.