Toggle Navigation

 

Djuveč sa testeninom

Odlična kombinacija ukusa

Plativoo
Priprema

Iseći na kockice patlidžan, papriku, tikvicu i crni luk. Takođe i slaninu iseći na kockice. Povrće i slaninu staviti u pleh, posoliti, pobiberiti, posuti peršunom, pa sve preliti maslinovim uljem. Staviti u rernu zagrejanu na 220 stepeni i peći oko 15 minuta. Za to vreme skuvati makarone i ocediti ih. Izvaditi povrće iz rerne i sipati u činiju, dodati makarone i kuvani paradajz, promešati, pa posuti parmezanom.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 1 plavi patlidžan
    • 1 tikvica
    • 2 paprike
    • 2 glavice crnog luka
    • 50 g slanine
    • biber
    • so
    • peršun
    • 3 kašike maslinovog ulja
    • 300 g makarona
    • 40 g rendanog parmezana