Ribu posoliti, panirati u mešavini brašna i susama i ispeći u zagrejanom ulju.
Krušku iseći, prodinstati na malo ulja, a zatim preliti vinom.
Brokoli, šargarepu i kukuruz obariti i procediti.
Dodati u posudu sa kruškom, kao i marinirane špargle, začiniti i servirati uz ribu.
Porcija za odraslu osobu - 390 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 316 mg
Masti - 20 g
Masti (%) - 41 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 77 mg
Belančevine - 36 g
Belančevine (%) - 33 %
Ugljeni hidrati - 24 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 195 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 158 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 20.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 38.5 mg
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 16.5 %
Ugljeni hidrati - 12 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 3 g