Skuvati mleko i margarin i uz stalno mešanje dodavati brašno. Smesu za koru kuvati dok se ne zgusne i ostaviti da se ohladi.
Umutiti penasto belanca.
U ohlađenu smesu dodavati jedno po jedno žumance, pažljivo umešati umućena belanca i na kraju dodati iseckano povrće.
Smesu razliti u pleh obložen papirom za pečenje i peći u rerni zagrejanoj na 180°C, oko 20 minuta. Pečenu koru ohladiti.
Umutiti sitan sir, pavlaku i rendani trapist. Premazati koru nadevom i ostaviti u frižider da se ohladi.
Iseći na kocke, dekorisati pavlakom i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 152 kcal
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 21 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 58 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 68 mg
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 21 %
Natrijum - 213 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 76 kcal
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 10.5 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 34 mg
Ugljeni hidrati - 4 g
Ugljeni hidrati (%) - 10.5 %
Natrijum - 106.5 mg
Vlakna - 0.5 g