Napraviti masu za punjenje šampinjona tako što se sjedini sitan sir, narendani trapist sir, šunka, beli luk i biber. Pripremljenom masom napuniti šampinjone, spojiti ih po dva komada, jedan uz drugi i ređati na žicu za ražnjić. Peći u zagrejanom teflon tiganju. Uz predjelo servirati krišku ražanog hleba.
Porcija za odraslu osobu - 585 g
Energetska vrednost porcije - 470 kcal
Natrijum - 1080 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 19 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 18 mg
Belančevine - 21 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 74 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 11 g
Porcija za odraslu osobu - 292.5 g
Energetska vrednost porcije - 235 kcal
Natrijum - 540 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 9.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 9 mg
Belančevine - 10.5 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 37 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 5.5 g