Na otopljen puter staviti naseckan praziluk i propržiti da omekša uz povremeno mešanje.
Dodati deo pavlake, smanjiti temperaturu i kuvati jos 4-5 minuta.
Začiniti, promešati i sipati u kalupe koji su premazani puterom.
Preliti ostatkom pavlake, posuti parmezanom i razbiti odgore prepeličija jaja.
Pobiberiti i ispeći u rerni zagrejanoj na 180*C, 10-ak minuta.
Porcija za odraslu osobu - 220 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Belančevine - 9 g
Belančevine (%) - 18 %
Masti - 14 g
Masti (%) - 61 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 173 mg
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 21 %
Natrijum - 401 mg
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 100 kcal
Belančevine - 4.5 g
Belančevine (%) - 9 %
Masti - 7 g
Masti (%) - 30.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 86.5 mg
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10.5 %
Natrijum - 200.5 mg
Vlakna - 2 g