Pančetu sitno iseckati i propržiti u tiganju.
U pančetu dodati i čeri paradajz i sve zajedno kratko propržiti.
Na ulju ispeći pileću džigericu sa obe strane i začiniti dodatkom za jelo.
Zelenu salatu iseckati na listiće, posoliti i začiniti balzamiko sirćetom i uljem od bundeve.
Servirati zelenu salatu na tanjir, preko nje staviti pileću džigericu i pančetu sa čerijem i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 280 g
Energetska vrednost porcije - 420 kcal
Belančevine - 29 g
Belančevine (%) - 28 %
Masti - 32 g
Masti (%) - 67 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 385 mg
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 5 %
Natrijum - 1036 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 210 kcal
Belančevine - 14.5 g
Belančevine (%) - 14 %
Masti - 16 g
Masti (%) - 33.5 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 192.5 mg
Ugljeni hidrati - 2.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 2.5 %
Natrijum - 518 mg
Vlakna - 1 g