U manjoj činiji sjediniti kiselu pavlaku i majonez.
U veću staklenu činiju ređati redom: rendan bareni krompir, premaz, rendano jaje, trapist i šunkarica, premaz, ponovo rendan krompir, premaz i tako redom dok se ne utroše svi sastojci.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Natrijum - 257 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 62 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 55 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Natrijum - 128.5 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 27.5 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10 %
Vlakna - 0.5 g