Tepsiju premazati maslinovim uljem i poređati kolutove barenog krompira.
Na svaki krompir staviti po kolut kulena, paradajza i mocarele, posuti parmezanom i zapeći u rerni zagrejanoj na 200°C, oko 5 minuta, odnosno dok se sir ne rastopi.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 26 %
Masti - 4 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 6 mg
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 32 %
Natrijum - 134 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 45 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 13 %
Masti - 2 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 3 mg
Ugljeni hidrati - 3.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16 %
Natrijum - 67 mg
Vlakna - 0.5 g