Iseckati beli luk, pomešati sa maslinovim uljem i premazati hidrirane sojine odreske.
Na svaki odrezak staviti kolut paradajza, paprike i crvenog luka, poređati u tepsiju i zapeći oko 10-ak minuta u rerni zagrejanoj na 200°C.
Bruskete od soje servirati tople.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Belančevine - 15 g
Belančevine (%) - 36 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Natrijum - 4 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Belančevine - 7.5 g
Belančevine (%) - 18 %
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Natrijum - 2 mg
Vlakna - 0.5 g