Brancina isfilirati, posoliti, pobiberiti i ispeći na maslinovom ulju.
Krompir iseći, sotirati na puteru i dodati spanać.
U suvom tiganju kratko prepeći indijski orah, preliti pavlakom za kuvanje, promešati i ukuvati sos.
Na tanjir servirati brancina, preliti sosom i dodati krompir sa spanaćem.
Porcija za odraslu osobu - 440 g
Energetska vrednost porcije - 655 kcal
Belančevine - 46 g
Belančevine (%) - 28 %
Masti - 38 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 11 g
Holesterol - 129 mg
Ugljeni hidrati - 32 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Natrijum - 373 mg
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 220 g
Energetska vrednost porcije - 327.5 kcal
Belančevine - 23 g
Belančevine (%) - 14 %
Masti - 19 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 5.5 g
Holesterol - 64.5 mg
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 10 %
Natrijum - 186.5 mg
Vlakna - 1.5 g