Umutiti jaja sa šećerom, a zatim ih u šerpi kuvati na pari. U vruć fil dodati čokoladu, dobro promešati i ohladiti.
U prohlađenu smesu dodati margarin, a zatim dobro izmešati tako dobijen fil.
List oblatne premazati filom, staviti četiri keks rolnice, jednu do druge, premazati filom, zatim staviti tri rolnice, ponovo premazati filom, preko staviti dve keks rolnice, premazati i na kraju staviti jednu keks rolnicu (na ovaj način formirate oblik piramide jer se keks rolnice ređaju jedna preko druge).
Premazati ceo kolač preostalim filom, a od oblatni iseći trake po merama stranica formiranog trougla pa ih „zalepiti“ na stranicama.
Ostaviti kolač da se ohladi. Iseći na trouglove i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 7 g
Masti (%) - 61 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 36 mg
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Natrijum - 51 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 12.5 g
Energetska vrednost porcije - 47.5 kcal
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 30.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 18 mg
Ugljeni hidrati - 4 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Natrijum - 25.5 mg
Vlakna - 0 g