Umutiti belanca, šećer i žumanca. Smesu mešati žicom za mućenje i polako dodavati ulje, mleko i džem od kajsija.
Prosejati brašno, dodati prašak za pecivo i sodu bikarbonu, promešati i dodati u smesu. Razliti u tepsiju obloženu papirom za pečenje i peći oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180°C. Pečenu koru ostaviti da se prohladi.
Razmutiti puding sa malo mleka, a ostatak mleka zagrejati, dodati razmućen puding i kuvati uz stalno mešanje dok se ne zgusne. Ostaviti puding da se ohladi (povremeno ga promešati da se ne bi stvorile grudvice).
Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu, dodati potpuno ohlađen puding i izmutiti sastojke. Na kraju dodati oceđene maline u fil i promešati žicom za mućenje da bi se sastojci sjedinili.
Sa ohlađene kore odseći krajeve, a zatim je iseći na pet trakica jednake dužine i širine.
Premazati prvu traku tankim slojem fila, uviti u rolat i staviti na sredinu tacne. Premazati jednu po jednu traku tankim slojem fila i zamotati oko prethodne (treba se dobiti oblik okrugle torte).
Premazati tortu ostatkom fila (prvo gornji deo torte, a zatim stranice) i umućenim šlagom.
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 360 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 5 %
Masti - 18 g
Masti (%) - 44 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 26 mg
Ugljeni hidrati - 47 g
Ugljeni hidrati (%) - 51 %
Natrijum - 363 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Masti - 9 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 13 mg
Ugljeni hidrati - 23.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 25.5 %
Natrijum - 181.5 mg
Vlakna - 1 g