Umutiti sastojke za koru, razliti u pleh i peći u rerni zagrejanoj na 180*C, oko 20 minuta. Pečenu koru podeliti na tri dela.
Skuvati vodu sa šećerom, dodati orahe, promešati i fil ohladiti.
Filovati redom: kora, fil, kora...i završiti korom.
Dekorisati glazurom od crne čokolade rastopljene sa kašikom vode i kašikom ulja.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 425 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 30 g
Masti (%) - 63 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 35 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Natrijum - 59 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 212.5 kcal
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 2 %
Masti - 15 g
Masti (%) - 31.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 17.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Natrijum - 29.5 mg
Vlakna - 0.5 g