U šerpi zagrejati kiselu pavlaku i šećer, dodati čokoladu i margarin i kuvati dok se sve ne rastopi.
Skloniti sa ringle, dodati bademe i keks i promešati. Krem ohladiti.
Na tacnu staviti list oblande, premazati ohlađenim kremom, preklopiti drugim listom oblande i pritisnuti.
Ostaviti u frižider da se ohladi. Iseći na štangle i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 175 kcal
Natrijum - 137 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 65 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 4 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 87.5 kcal
Natrijum - 68.5 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 32.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 2 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 15.5 %
Vlakna - 0.5 g