Maline i šećer staviti u šerpu i kratko prokuvati.
Dodati razmućen želatin, promešati i ostaviti da se stegne.
Umutiti slatku pavlaku u čvrst šlag, dodati fil od malina i lagano promešati.
Polovinu čokolade narendati na dno kalupa, sipati krem masu od malina, poravnati i odgore narendati ostatak čokolade.
Tortu ohladiti, ukrasiti malinama i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Natrijum - 7 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 10 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 62 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 70 kcal
Natrijum - 3.5 mg
Masti - 2 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 1 g