Pudinge razmutiti sa malo mleka. Skuvati pudinge u mleku sa šećerom (svaki posebno) i prohladiti.
U prohlađene pudinge dodati penasto umućen margarin, umutiti i ređati u kalup: red mlevenog keksa – puding od čokolade, red keksa, pa puding od vanile, red keksa i puding od karamele.
Tortu posuti preostalim mlevenim keksom, preliti rastopljenom čokoladom i ostaviti na hladnom do posluženja.
Porcija za odraslu osobu - 130 g
Energetska vrednost porcije - 350 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 19 g
Masti (%) - 48 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 9 mg
Ugljeni hidrati - 42 g
Ugljeni hidrati (%) - 46 %
Natrijum - 558 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 65 g
Energetska vrednost porcije - 175 kcal
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 24 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 4.5 mg
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 23 %
Natrijum - 279 mg
Vlakna - 1 g