Penasto umutiti mast sa šećerom, a zatim dodavati jedno po jedno jaje, brašno, vanil-šećer, sodu bikarbonu i mleko. Smesu mutiti dok se sastojci ne sjedine.
Odvojiti trećinu smese, dodati kakao i umutiti.
U podmazanu tepsiju izlivati smesu sledećim redom: staviti dve kašike žute smese, zatim jednu kašiku tamne smese i ponavljati postupak dok se smese ne potroše i izmešaju.
Kolač staviti u rernu zagrejanu na 200°C i peći oko 25 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 4 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 21 mg
Ugljeni hidrati - 11 g
Ugljeni hidrati (%) - 53 %
Natrijum - 37 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Masti - 2 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 10.5 mg
Ugljeni hidrati - 5.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 26.5 %
Natrijum - 18.5 mg
Vlakna - 0 g