Umutiti u dubljoj činiji sastojke za koru, razliti u dublju tepsiju i ispeći u rerni na 200*C, oko 20 minuta.
Skuvati preliv: šećer i mleko kuvati dok se ne rastopi, zatim preliti toplu koru.
Kolač ohladiti, iseći kocke i na svaku staviti po puslu šlaga.
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 14 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 47 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Natrijum - 71 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 7 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 23.5 mg
Ugljeni hidrati - 12.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Natrijum - 35.5 mg
Vlakna - 0 g