Čokoladu rastopiti na pari, izliti na papir za pečenje, prekriti još jednim listom papira i razvući oklagijom. Još mlaku čokoladu iseći nožem na kvadrate veličine 4x4cm i staviti u frižider da se hladi.
Otopljene maline pomešati sa slatkom pavlakom i umutiti u čvrst krem.
Ređati poslasticu sledećim redom: listić čokolade, krem od malina, listić čokolade i ponavljati postupak još 3 puta.
Čokoladni toranj dekorisati listićima sveže mente i malinama i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 240 g
Energetska vrednost porcije - 700 kcal
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 56 g
Masti (%) - 66 %
Zasićene masti - 34 g
Holesterol - 111 mg
Ugljeni hidrati - 57 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Natrijum - 34 mg
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 350 kcal
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 1.5 %
Masti - 28 g
Masti (%) - 33 %
Zasićene masti - 17 g
Holesterol - 55.5 mg
Ugljeni hidrati - 28.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 15.5 %
Natrijum - 17 mg
Vlakna - 4 g