Četiri jajeta razbiti i razdvojiti žumanca i belanca. U žumanca sipati 100 ml mleka, prašak za pecivo, 100 g šećera, kakao i izmiksati.
Umutiti sneg od belanaca, dodati brašno i sjediniti obe mase.
Izliti masu u pleh i peći u rerni na 180*C, oko 20 minuta.
Pečenu koru izvaditi na vlažnu krpu, uviti u rolat i ostaviti da se ohladi.
Prokuvati mleko sa belom čokoladom. Umutiti 5 žumanaca sa gustinom i šećerom, dodati u prokuvano mleko i na blagoj vatri kuvati 5 minuta. Fil prohladiti u frižideru.
Koru odmotati, premazati sa 3/4 fila, uviti i ceo rolat upakovati u providnu fliju da se dobro stegne.
Odmotati i ostatkom fila premazati rolat i posuti sa crnom rendanom čokoladom.
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 335 kcal
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 12 %
Masti - 12 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 194 mg
Ugljeni hidrati - 50 g
Ugljeni hidrati (%) - 58 %
Natrijum - 233 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 85 g
Energetska vrednost porcije - 167.5 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 6 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 97 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 29 %
Natrijum - 116.5 mg
Vlakna - 0 g