Margarin, mleko i med rastopiti u šerpi.
Dodati preostale sastojke i umesiti glatko testo. Ostaviti pola sata da odstoji, zatim ga razviti na list debljine 1 cm i iseći nožem romboide.
Poređati u pleh, posuti kristal šećerom i ispeći na 200*C, oko 35 minuta.
Servirati na tanjir i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Natrijum - 97 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 33 %
Zasićene masti - 2 g
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 56 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Natrijum - 48.5 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 16.5 %
Zasićene masti - 1 g
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 28 %
Vlakna - 1 g