Pomešati ulje sa malo vode.
Tri kore poprskati uljem i ređati jednu na drugu.
Posuti sa malo prezle, dodati rendanu bundevu i šećer.
Ostatak prezle rasporediti po smesi i zaviti kore.
Postupak ponavljati dok se ne utroši sav materijal.
Tepsiju premazati uljem, poređati rolne bundevare i peći 20 minuta na 200*C.
Bundevaru služiti hladnu.
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 320 kcal
Natrijum - 225 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 55 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 112.5 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 7.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27.5 %
Vlakna - 1.5 g