Skuvati pudinge sa mlekom po uputstvu na kesici i tako tople premazivati po keksu. U kalup ređati red keksa, premazati pudingom od banane, zatim staviti drugi red keksa, pa puding od karamele, treći red keksa, puding od vanile i završiti redom keksa. Ostaviti da se prohladi. Izvaditi tortu iz kalupa, ukrasiti šlagom i čokoladnim mrvicama i poslužiti.
Gojazne osobe na redukcionoj dijeti, dijabetičari i sve osobe koje moraju da vode računa o unosu ugljenih hidrata, prilikom pravljenja ove poslastice umesto šećera mogu da koriste neki od niskokaloričnih veštačkih zaslađivača.
Porcija za odraslu osobu - 115 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 360 mg
Masti - 2 g
Masti (%) - 12 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 3 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 30 g
Ugljeni hidrati (%) - 74 %
Vlakna - 9 g
Porcija za odraslu osobu - 57.5 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Natrijum - 180 mg
Masti - 1 g
Masti (%) - 6 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 1.5 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 37 %
Vlakna - 4.5 g