Skuvati puding u zaslađenom mleku. Dodati polovinu čokolade i mešati dok se ne rastopi.
Kada se puding prohladi sjediniti sa umućenim puterom, margarinom i mlekom u prahu.
Preostalu čokoladu sitno iseckati i umešati u fil.
Umutiti šlag, dodati kiselu pavlaku i filovati kore.
Jednu koru premazati pudingom, drugu sa šlagom i poklopiti kore tako da filovi idu jedan na drugi.
Tortu premazati šlagom i ukrasiti.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 250 kcal
Natrijum - 237 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 51 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 10 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 43 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 125 kcal
Natrijum - 118.5 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 25.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 21.5 %
Vlakna - 0 g