Želatin rastvoriti u malo pavlake, a ostatak pavlake ulupati u čvrst sneg.
Sitan sir, želatin i šećer umešati, dodati u ulupanu pavlaku, promešati i napraviti fil.
U kalup za pečenje kolača staviti list oblande (iseći višak), sipati fil i odgore poređati kivi iseckan na kolutove.
Ostaviti da se kolač ohladi i onda iseći na kocke.
Bele kocke sa kivijem servirati na tanjir i poslužiti.
Kivi u frižideru možete čuvati tri nedelje. Zbog svog karakterističnog ukusa, nezaobilazan je sastojak voćnih salata I drugih poslastica.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 125 kcal
Natrijum - 55 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 48 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 62.5 kcal
Natrijum - 27.5 mg
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 18.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 7.5 %
Ugljeni hidrati - 7.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Vlakna - 0.5 g