U činiji mikserom umutiti jaja, dodati sojino i pšenično brašno, jogurt, so i prašak za pecivo. Umutiti glatku, skoro tečnu smesu. Kašikom vaditi po malo smese i pržiti uštipke u vrelom ulju. Gotove uštipke stavljati na papirni ubrus da se ocedi višak masnoće koju su upili tokom prženja. Tople sojine uštipke servirati i poslužiti uz mlečni napitak po želji.
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 55 kcal
Natrijum - 103 mg
Masti - 1 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 22 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 15 g
Energetska vrednost porcije - 27.5 kcal
Natrijum - 51.5 mg
Masti - 0.5 g
Masti (%) - 7.5 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 11 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 0.5 g