Umutiti jaja sa šećerom, a zatim dodati sok od limuna, izgnječene banane, prašak za pecivo, brašno, sodu bikarbonu, margarin i vanil-šećer.
Umesiti glatko testo (ako je suviše tečno dodati brašno, a ukoliko nedostaje vlage dodati tečnost).
Staviti testo u kalup obložen papirom za pečenje i peći u zagrejanoj rerni na 180*C dok ne porumeni.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 160 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 51 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 71 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Natrijum - 80 mg
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 10.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 25.5 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 35.5 %
Vlakna - 1 g