U posudu staviti brašno, so, prašak za pecivo, ulje i uz dolivanje mineralne vode umesiti testo.
Testo mora biti šupljikavo i da se odvaja od zidova posude.
Staviti testo u podmazan pleh, izbockati viljuškom i peći dok ne porumeni.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 330 kcal
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 8 %
Masti - 12 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 50 g
Ugljeni hidrati (%) - 61 %
Natrijum - 170 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 165 kcal
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 6 g
Masti (%) - 15.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 30.5 %
Natrijum - 85 mg
Vlakna - 1 g