Rastopiti kvasac sa šećerom, mlekom i vodom i ostaviti da uskisne.
Dodati brašno i ulje i mesiti dok se ne dobije kompaktno testo. Testo podeliti na 6 jednakih delova (jufki) i ostaviti da se udvostruči na toplom mestu oko pola sata.
Penasto umutiti margarin.
Razviti oklagijom jufku po jufku, premazati margarinom i stavljati jednu na drugu (poslednju jufku ne treba premazati). Ostaviti testo na toplom mestu oko pola sata da se udvostruči.
Razviti testo, prečnika 80 cm i iseći trouglove. Premazati trouglove kečapom, senfom ili renom, staviti viršlu i uviti kiflice.
Kiflice peći u rerni zagrejanoj na 180*C dok ne porumene.
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 130 kcal
Natrijum - 312 mg
Masti - 26 g
Masti (%) - 60 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 23 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 34 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 65 kcal
Natrijum - 156 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 11.5 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Vlakna - 0.5 g