U aparat za pečenje hleba staviti sastojke sledećim redom: voda, suvi kvasac, šećer, brašno, puter, so, mleko u prahu i iseckana crna čokolada.
Uključiti aparat na odgovarajući program i ostaviti da se testo umesi, udvostruči i ispeče.
Gotov hleb ostaviti da se prohladi, a potom ga izvaditi iz aparata, uviti u pamučnu krpu i poslužiti uz obrok tokom dana.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Natrijum - 115 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 15 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 46 g
Ugljeni hidrati (%) - 68 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 135 kcal
Natrijum - 57.5 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 10.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 7.5 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 34 %
Vlakna - 1 g