Svaku koru prepoloviti po dužini, da se dobiju dva pravougaonika.
Praziluk i šampinjone sitno iseckati i prodinstati na ulju sve dok tečnost koju će pustiti ne ispari.
Staviti kore uzdužno, na početak svake staviti nadev, preklopiti sa strane i uviti u rolnice.
Staviti rolnice u pripremljen pleh, premazati belancetom, posuti susamom i peći u rerni dok ne porumene.
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 100 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 11 %
Masti - 3 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 57 %
Natrijum - 159 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 50 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Masti - 1.5 g
Masti (%) - 16 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 28.5 %
Natrijum - 79.5 mg
Vlakna - 0.5 g