Pasulj do pola skuvati u kipućoj vodi. Povrće sitno iseckati i izdinstati na ulju. Kada se dobro udinsta sjediniti obaren pasulj i povrće, začiniti i presuti u nauljenu tepsiju. Kobasice iseći na manje komade, poređati od gore i sve preliti sokom od paradajza i vodom da ogrezne. Peći u zagrejanoj rerni oko pola sata.
recept by Boris
Porcija za odraslu osobu - 380 g
Energetska vrednost porcije - 470 kcal
Natrijum - 640 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 22 mg
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 23 %
Ugljeni hidrati - 74 g
Ugljeni hidrati (%) - 62 %
Vlakna - 17 g
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 235 kcal
Natrijum - 320 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 7.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 11 mg
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 11.5 %
Ugljeni hidrati - 37 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 8.5 g