U šerpu sipati malo ulja, staviti polovinu iseckanog crnog luka, beli luk, dodati boraniju, začiniti i dinstati dok se ne skuva. U drugoj šerpi na delu ulja propržiti preostali naseckani crni luk, dodati mešano mleveno meso i začine. Kada je meso gotovo dodati jedno jaje i naseckan peršunov list. U nauljenu tepsiju ređati deo boranije, dinstano meso i preostalu boraniju. Jaja i kiselu pavlaku umutiti, smesom preliti musaku i peći u rerni zagrejanoj na 200*C, 15-ak minuta.
Porcija za odraslu osobu - 550 g
Energetska vrednost porcije - 580 kcal
Natrijum - 1315 mg
Masti - 24 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 317 mg
Belančevine - 48 g
Belančevine (%) - 33 %
Ugljeni hidrati - 44 g
Ugljeni hidrati (%) - 30 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 275 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Natrijum - 657.5 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 18.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 158.5 mg
Belančevine - 24 g
Belančevine (%) - 16.5 %
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 15 %
Vlakna - 4 g