Maslinovo ulje, susam, med, đumbir i dodatak jelu sjediniti u činiji.
Filee začiniti, staviti u pripremljenu marinadu i ostaviti sat vremena da odstoji. Ispeći pripremljene filee u gril tiganju.
Servirati na tanjir rukolu i čeri paradajz sa mesom.
Porcija za odraslu osobu - 280 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Belančevine (%) - 34 %
Belančevine (%) - 32 %
Masti - 26 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 98 mg
Ugljeni hidrati (%) - 14 %
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Natrijum - 110 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Belančevine (%) - 17 %
Belančevine (%) - 16 %
Masti - 13 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 49 mg
Ugljeni hidrati (%) - 7 %
Ugljeni hidrati (%) - 6.5 %
Natrijum - 55 mg
Vlakna - 1 g