Meso začiniti i izgrilovati na delu ulja.
Šampinjone staviti na mešavinu putera i ulja i kratko propržiti.
Paradajze preseći na pola, izvaditi sredine i izgrilovati ih.
Zatim ih napuniti šampinjonima, preklopiti kolutom mocarele i staviti da se zapeku par minuta u zagrejanu rernu na 200*C.
Servirati filee uz punjene paradajze i ukrasiti.
Porcija za odraslu osobu - 310 g
Energetska vrednost porcije - 350 kcal
Belančevine - 41 g
Belančevine (%) - 47 %
Masti - 19 g
Masti (%) - 49 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 103 mg
Ugljeni hidrati (%) - 3 %
Vlakna - 4 g
Hlorid - 439 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 155 g
Energetska vrednost porcije - 175 kcal
Belančevine - 20.5 g
Belančevine (%) - 23.5 %
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 24.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 51.5 mg
Ugljeni hidrati (%) - 1.5 %
Vlakna - 2 g
Hlorid - 219.5 mg
Vlakna - 1 g