Odvojte 4 belanca od žumanaca i penasto ih umutite. Sipajte 4 kašike šećera i mutite dok se ne otopi. Dodajte 2 kašike mlevenog (plazma) keksa, 2 kašike mlevenih lešnika i 2 kašike brašna. Lagano promešajte varjačom i sipajte u margarinom podmazan i brašnom posut pleh. Pecite na 220 stepeni oko 10 minuta. Tako ponovite još 3 puta. Od 1 l mleka odvojte 2 dl i u njemu razmutite 16 žumanaca i 8 kašika brašna. U preostalih 8 dl sipajte 6 kašika šećera i 3 vanil-šećera i stavite da provri. Kada mleko počne da vri dodajite razmućena žumanca i skuvajte fil. Ostavite da se dobro ohladi. Umutite margarin sa 250 g šećera u prahu i u umućen kašiku, po kašiku sipajte ohlađen fil. Sjedinite mikserom i masu podelite na dva dela. U jedan deo dodajte otopljenu crnu mlečnu čokoladu, a u drugi dodajte sitno seeckanu belu čokoladu. Filujte kora - beli fil. kora - crni fil - kora beli fil -kora - crni fil. Okolo ukrasite šlagom. Dobro je ohladite i uživajte!