Kore: 9 žumanaca, 5 kačika šećera. Sve to umutiti. U poseban sud staviti 9 belanaca i mutiti. Kada je upola umućeno dodati 3 kašike šećera i nastaviti sa mućenjem. Masu sjediniti a zatim dodati polako 9 kašika brašna i 1 prašak za pecivo. Od te mase praviti 9 ili 12 kora zavisi od veličine kalupa i redjati da se hlade. Fil: 6 celih jaja, 200 g šećera u prahu, 1 vanil šećer. Kuvati na pari uz dodatak 1 čokolade ili 150 g eurokrema. Kada se fil ohladi redjati kore i filovati. Preliv: 100 g šećera pržimo sa malo putera dok ne dobije lepu braon boju. Kada je gotovo izlivamo je u kalup gde smo prethodno pekli kore, odmah sečemo na parčad sa vrelim nožem i ostavimo da se hladi. Nafilovanu tortu ukrasimo po želji sa šećernim ukrasima.