Od mleka odvojiti 1 dl za puding, a preostalo mleko staviti na šporet uz dodatak šećera i ostaviti da provri. U medjuvremenu puding umutiti sa mlekom i dodati u vruće mleko. Mešati žicom, vrlo kratko da se ne bi stvorile grudvice i ostaviti da se ohladi.. Umutimo margarin sa šećerom i dodamo ohladjen puding i mešamo da bude penasto. Dobijenu količinu delimo na dva dela. U jedan deo stavljamo eurokrem i umućeni šlag i stavljamo u frižider. U drugi deo stavimo kokos i umućeni šlag. U medjuvremenu smo skuvali šerbet i malo ohladili. Keks potapamo u šerbet na kratko i slažemo u dve posebne posude koje će nam služiti za posluživanje. U jednu posudu stavljamo prvi fil sa eurokremom a u drugu drugi sa kokosom. Kad smo stavili fil odgore zabodemo preostalog keksa. Na to sve stavljamo šlag i ukrašavamo. Priprema ukrasa: Rastopimo šećer da bude kao melasa. Kašičicom vadimo na nauljenu, ravnu, inox površinu praveći razne oblike i ostavimo da se ohladi. Kada se ohladi vrlo jednostavno se skinu i redjamo ih po želji i ukusu. Priprema ukrasa: Ratluk od ruže izmesiti sa šećerom u orahu da bude tvrdje, razvaljati oklagijom, seći na trake i oblikovati u male ruže. Zatim ih redjamo po želji na tortu.