Mleko (700 ml) umesiti sa kockom svežeg kvasca, 1,5 kg brašna, malo ulja, šećera i soli (koliko stane između prstiju). Testo blago umesiti ( da ne bude pretvrdo) i ostaviti na toplom mestu da se udvostruči. Radnu površinu posuti brašnom, staviti udvostručeno testo, nikako ga ne treba premesiti, i razviti kao za gužvaru. Posebno izraditi 1 margarin (najbolje "dobro jutro") sa 4 žumanca i malo soli, premazati testo i uviti kao gužvaru. Testo rezati na debljinu 4 prsta, slagati kao ruže u tepsiju (kao na slici), ali ih ne treba sastavljati već ostaviti razmak 1,5 prst. Testo odnosno ružu ostaviti u tepsiji par minuta da se "odmori" a zatim staviti u rernu zagrejanu na 200*C i peći (već posle 10 minuta pečenja izvaditi iz rerne, premazati margarinom sa žumancem i nastaviti peći dok ne porumeni).