Toggle Navigation

 

Sveže mleveno povrće

Prirodno, bez konzervansa, obilje različitog povrća... 

Plativoo
Priprema

1. Svo povrće dobro oprati, oljuštiti, iseći na manje komade i samleti u mašini za meso, na sitnijoj rešetki.

2. Dodati so (oko 500 g soli na 1 kg povrća), promešati i puniti teglice smesom.

3. Poklopiti i držati na hladnom i tamnom mestu. 

4. So služi kao konzervans povrću.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Tatjana Odzic

Sastojci

    • 1 kg šargarepe
    • 1 kg paštrnaka
    • 1 veća glavica crnog luka
    • 2 čena belog luka
    • 1 kg peršuna
    • 1 koren celera
    • 1 praziluk
    • peršunov list
    • celerov list
    • so,