Radnu površinu posuti brašnom, pa razvući polovinu lisnatog testa na veličinu posude u kojoj će se peći. Razvučeno testo staviti u podmazanu tepsiju.
Na zagrejanom ulju izdinstati sitno isečeno i začinjeno povrće. Gotovo povrće staviti preko lisnatog testa. Razvući i drugu polovinu testa i njime prekriti povrće.
Umutiti jaja sa jogurtom, posoliti, posuti peršuno i preliti kiš-loren.
Peći u rerni 30 minuta na 180* C.
Kiš-loren servirati na tanjir i poslužiti topao.
Prema originalnoj recepturi, za ovu vrstu jela priprema se prhko ili masno testo, koje, kao i lisnato testo, ima visok sadržaj masti. Zato veličinu porcije prilagodite sopstvenim potrebama.
Porcija za odraslu osobu - 280 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 650 mg
Masti - 28 g
Masti (%) - 54 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 70 mg
Belančevine - 13 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 40 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 325 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 35 mg
Belančevine - 6.5 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Ugljeni hidrati - 20 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Vlakna - 2 g