Umutiti kiselu pavlaku i majonez i podeliti smesu na tri dela.
U prvi deo smese staviti usitnjene sardine, u drugi deo rendana barena jaja, a u treći sitno iseckane kisele krastavce (po ukusu filove posoliti i pobiberiti).
Ređati kriške tosta (po 4 komada) na tacnu, premazivati svaki red jednim od filova i preklopiti kriškama tosta.
Pripremiti premaz od kisele pavlake, majoneza i rendanog trapista, premazati tortu i ostaviti da se ohladi u frižideru.
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 190 kcal
Natrijum - 366 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 63 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 57 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 21 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Natrijum - 183 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 31.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 28.5 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10.5 %
Vlakna - 0.5 g