U ključalu vodu dodati malo soli, ulje i staviti taljatele da se kuvaju, da budu al dente.
Paradajz sitno iseckati.
U činiji ulupati jaja, dodati pavlaku za kuvanje i kiselu pavlaku, senf sa slačicom, iseckan paradajz, nacepkan bosiljak i narendan parmezan.
Testeninu procediti, vratiti u šerpu, preliti umućenim sosom, promešati i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 320 g
Energetska vrednost porcije - 540 kcal
Belančevine - 24 g
Belančevine (%) - 18 %
Masti - 17 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 245 mg
Ugljeni hidrati - 73 g
Ugljeni hidrati (%) - 54 %
Natrijum - 791 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Belančevine - 12 g
Belančevine (%) - 9 %
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 122.5 mg
Ugljeni hidrati - 36.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27 %
Natrijum - 395.5 mg
Vlakna - 1 g